Insektenes planet

Registered by CathrineB of Hønefoss, Buskerud fylke Norway on 10/11/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by CathrineB from Hønefoss, Buskerud fylke Norway on Monday, October 11, 2021
Har tidligere lest "På naturens skuldre" av Anne Sverdrup-Thygeson, og den var veldig underholdende. Så jeg måtte bare kjøpe denne boka!

"For hvert menneske som lever på jorda, finnes det 200 millioner insekter. Insektene er overalt - i skogen og i enga, i bekken og i parkn. De lever i seks tusen meters høyde, i de dypeste grotter, i døpefonter, inne i datamaskiner og i hvalrossens nesebor. Insekter er helt annerledes skapt enn oss mennesker. De bærer skjelettet utenpå kroppen som en rustning og kan ha ører på knærne, øyne på penis og tunga under beina. Selv med en hjerne på størrelse med et sesamfrø kan de gjenkjenne ansikter.

Uten insekter vil mennesker og dyr dø. Insektene forvandler visne planter, møkk og døde dyr til fruktbar jord. De bestøver blomster og er mat for andre dyr. De er rett og slett tannhjulene som får verden til å gå rundt.

Anne Sverdrup-Thygeson har forsket på insekter i mange år. I denne boka kan du lese om hva som fascinerer henne - og om hvorfor vi bør ta bedre vare på disse snedige skapningene."

Journal Entry 2 by CathrineB at Hønefoss, Buskerud fylke Norway on Monday, November 15, 2021
En utrolig bra bok! Virkelig godt skrevet. Så mange morsomme fakta som dukker opp i boka. Anbefales!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.