Santos 15 Eredivisie shirtbijbel

Registered by gerbie7 of Goor, Overijssel Netherlands on 10/8/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by gerbie7 from Goor, Overijssel Netherlands on Friday, October 8, 2021
Santos #15 – Eredivisie shirtbijbel

Het abonnement op Santos is anders dan een abonnement op een normaal blad. Je weet namelijk nooit wat je krijgt. Een voetbalblad, een boek, een fotoalbum, een themanummer, het kan allemaal. Dat maakt het wel leuk, ook onvoorspelbaar.

Gelukkig is het allemaal tijdloos, voor de heb, je moet het in de kast hebben staan, maar het maakt niet zo veel uit wanneer je wat leest.

Uitgave 15 is heel bescheiden genaamd de ‘eredivisie shirtbijbel’. En eerlijk is eerlijk, ze maken het waar. Een prachtige editie met veel schitterende foto’s, mooie achtergrondverhalen, sterke anekdotes, bijzondere verhalen over unieke shirts. En dan niet alleen over de usual suspects, maar ook verdwenen clubs krijgen een eigen lemma, het is allemaal boeiend om te lezen, te bewonderen. Een boek om door heen te bladeren, om dingen na te zoeken, om quizvragen te bedenken, om mee te pronken, om in je collectie te hebben.

Citaat: “Ik droeg het toen ik mijn eerste, officiele doelpunt, echte Heracles-doelpunt maakte met de D-pupillen. Toen de ik de bal langs de keeper in het doel van het waarschijnlijk niet al te beste keepertje van SV Omhoog uit Wierden zag verdwijnen – een net was er niet, Nederland was nog aan het herrijzen – wist ik zeker dat ik de gelukkigste echte voetballer in heel Almelo moest zijn.” (p.98)


Nummer: 21-052
Titel: Santos #15
Ondertitel Eredivisie Shirtbijbel
Auteur: Diversen
Taal: Nederlands
Jaar: 2020
# Pagina’s: 162 (11306)
Categorie: Voetbal
ISBN: 71-0-2062-4787-2

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.