Kirjakauppa Thamesin varrella

by Frida Skybäck | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingPyryJerewing of Kittilä, Lappi / Lappland Finland on 6/17/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingPyryJerewing from Kittilä, Lappi / Lappland Finland on Thursday, June 17, 2021
Charlotte perii tädiltään kirjakaupan, jonka hän haluaa myydä mahdollisimman pian. Mutta kuinkas sitten käykään..

Suomentanut Annamari Typpö.


Varattu Paulannille.

Pitkästä aikaa suomeksi kirja, jossa ei tarvinnut tuskailla kökköä tekstiä eikä toistuvia kömmähdyksiä.
Hyvin suomennettu, en vain jaksa enää kovin hyvin noita päteviä ja älykkäitä liikenaisia, jotka ovat tuskastuttavan avuttomia ja kykenemättömiä tekemään päätöksiä. Tullut vissiin kiintiö täyteen.

Journal Entry 2 by wingPyryJerewing at a fellow bookcrosser, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases on Saturday, July 31, 2021

Released 5 mos ago (8/9/2021 UTC) at a fellow bookcrosser, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:


Journal Entry 3 by wingPaulanniwing at Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Tuesday, August 10, 2021
Kiitos kirjatoiveen täyttämisestä!

Journal Entry 4 by wingPaulanniwing at Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Sunday, November 7, 2021
Kirjahan ei voi olla huono, kun jo kannessa on kirjoja, kissa ja kahvia!! Viihdyttävää luettavaa, jossa tarina kulkee Lontoossa kahdessa tasossa - nykyajassa ja päähenkilö-Charlotten äidin nuoruudessa 1980-luvulla. Vanhat vaietut salaisuudet alkavat selvitä samalla, kun kirjakauppa taistelee taloudellisissa vaikeuksissa.
Pidin. Teksti on sujuvaa, mutta hieman olisi mielestäni voinut tiivistää ja karsia toisteisuutta.

Lounais-Hämeen lukuhaaste: Kirjassa eletään poikkeuksellisia aikoja, sillä Charlotten mies on kuollut vuosi sitten ja nyt hän on tätinsä lontoolaisen kirjakaupan perijä, joka joutuu miettimään, mitä kaupallaan tekee.

Journal Entry 5 by wingPaulanniwing at Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Saturday, November 20, 2021

Released 1 mo ago (11/20/2021 UTC) at Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivelistahipattu kirja mukaan Hämeenlinnan miittiin.

Journal Entry 6 by wingtaavinawing at Hämeenlinna, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Friday, November 26, 2021
Kiitos toivelistakirjasta!
Oli kiva tavata Hämeenlinnassa!

Journal Entry 7 by wingtaavinawing at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, January 15, 2022
Lueskelin kirjaa pikkuhiljaa useamman viikon aikana, kun ei ollut lukuaikaa tarpeeksi. Kirja kävi mukanani myös Jyväskylässä - siellä aikaa kirjalle oli tietenkin vielä vähemmän kuin kotona.
Hyvän mielen tarina; kirjoja, kirjakauppa, teetä, vähän romantiikkaa ja perhesalaisuuksia tietenkin. Minut yllätti Charlotan mukautuvaisuus, odotin enemmän ristiriitoja hänen ja kirjakaupan henkilökunnan välille. Suomennos oli mielestäni sujuva.

Delennan maahaasteeseen bongailin tästä ainakin Granadan, Ruotsin, Englannin, Playa del Inglesin, Las Vegasin, Intian, Italian, Indonesian, Kreikan, Singaporen, Ibiza, Pariisin ja Pohjois-Korean. Haasteeseen taidan napata tästä Singaporen.
""Se kertoo japanilaisesta asiantuntijasta Koichi Andohista, joka saa tehtäväkseen kouluttaa britit erottamaan kanat kukoista. Sitten et myöskään voi jättää väliin teosta Miksi miehillä on nännit? Sitä voin suositella lämpimästi! Ja tietysti Singaporen suuri penispankki. Sekin on klassikko.""

Ajattelin lainata tämän seuraavaksi ei-bookcrossaavalle mutta kirjoja rakastavalle ystävälleni. Tekisi mieli viedä kirja hänelle saman tien, mutta nyt on järkevintä hiukan hidastaa. Valitettavasti perheessäni on kolmella rokotetulla koronainfektio ja siksi välttelen nyt kontakteja muihin, vaikken karanteenissa olekaan. Ehkä tartunta ei leviä kirjojen kautta, mutta nyt ei huvita ottaa sitä riskiä. Levätköön kirja siis hetken meillä.
Tämä näyttääkin olevan ainoa rekattu kappale, jota EI ole rekisteröinyt Annimanni :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.