Ellen T.

Registered by wingPyryJerewing of Kittilä, Lappi / Lappland Finland on 4/9/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingPyryJerewing from Kittilä, Lappi / Lappland Finland on Thursday, April 9, 2020
Sarjakuva Ellen Thesleffistä.

Välipalalukuhaaste: 96 sivua

Ystävyyttä taiteilijapiireissä. <3 Ukraina

Journal Entry 2 by wingPyryJerewing at a fellow bookcrosser, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases on Thursday, June 16, 2022

Released 1 mo ago (6/21/2022 UTC) at a fellow bookcrosser, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:


Journal Entry 3 by Joika at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, June 27, 2022
Kiitos hirveästi myös tästä toivelistalla olleesta kirjasta! Niin hieno kirja kansikuvaltaan, ja tuo kannen materiaali tuntuu hyvältä kädessä. Elämä hymyilee juuri nyt, kiitos kiitos!

Journal Entry 4 by Joika at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, July 2, 2022
Thesleff on itselleni tärkeä, koska kävin ensimmäisen kerran hänen taidettaan esittelevässä näyttelyssä Oulun taidemuseossa kesällä 2020. En ollut käynyt missään pandemiakevään aikana, ja tuntui aivan uskomattoman hienolta päästä taidenäyttelyyn. Vielä kun kyseessä oli todella laadukkaita töitä, ajatukset hyrisivät päässäni, teokset olivat niin miniulotteisia, joten Ellen T. teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Näyttelyssä kerrottiin myös hänen elämänsä vaiheista, ja nyt olikin mukava palata niihin tunnelmiin. Ellen on asunut ja opiskellut taidetta ja maalaamista ulkomailla ja tutustunut moniin kulttuurialan tekijöihin. Sarjakuva muun muassa valottaa näitä ihmissuhteita. Naistaiteilijan arki myös pilkistelee sarjakuvassa: on vaatinut naiselta rohkeutta kohdata sukupuolisia ennakkoluuloja ja jatkaa sinnikkäästi työskentelyään. Ellenin ajatukset on pistetty helposti pureskeltavaan muotoon, mikä kyllä helpottaa sulattelua.

Värimaailma sarjiksessa sitten: pinkki näyttää olevan vallalla, mutta hauskasti värimaailma myös hieman muuttuu asuinpaikan mukaan: Pariisi, Firenze ja koti-Suomi. Ahmin tämän teoksen ekalla kerralla, mutta luen pian uudestaan, sillä toisella lukukerralla voin keskittyä sitten paremmin piirroksiin.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.