Manteli

by Nedjma | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by dotdot of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 3/12/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by dotdot from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, March 12, 2017
Ystävä päätti laittaa kaikki kirjansa kierrätykseen. Niistä 124 kierrättyi meille. Osa jää hyllyn, suurin osa jatkaa matkaansa bookcrossing-kirjoina.

Journal Entry 2 by dotdot at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, July 14, 2022
Takakannesta:
"Maalaistyttö Badra naitetaan 19-vuotiaana vanhemmalle miehelle, jonka luota hän karkaa Tangeriin. Kaupungissa Badra kohtaa rikkaan ja kuuluisan Drissin. Mies opettaa hänelle rakkauden taitoja ja sivistää häntä, mutta saa myös näkemään seurapiirien rappion. Driss on samalla kertaa sekä hellä rakastaja että julma kiduttaja, ja lopulta Badra jättää hänet. Sen jälkeen Badra jatkaa eroottisia löytöretkiään matkaten ympäri maailmaa ja kulkien miehestä toiseen. Manteli kiehtoo kauneudellaan, kiihkeydellään ja äärimmäisellä rohkeudellaan. Teoksessa musliminainen kertoo ensimmäistä kertaa avoimesti intiimeimmistä hetkistään ja kokemuksistaan eri ikäkausina. Sensuelli, ruumillisesta rakkaudesta pidäkkeettömästi nauttiva arabinainen pääsee kirjassa esiin tavalla, jota ei ole aiemmin nähty."

Badran muistelot alkavat 1960-luvulta ja päättyvät laskujeni mukaan 1980-luvun alkupuolelle. Saatoin mennä laskuissa sekaisin. Joka tapauksessa Badra oli ensimmäisessä avioliitossaan kaksi vuotta, sitten Drissin rakastajattarena kymmennen vuotta. Kymmenen vuotta suhteessa, joka oli ainakin lukijan näkökulmasta silkkaa hyväksikäyttöä. Seksiä aina tai ainakin enimmäkseen miehen ehdoilla, olkoonkin sitten hyvää ja tyydyttävää seksiä. Nedjma käyttää usein raiskaus-sanaa tavalla, joka vähättelee raiskausta rikoksena. Hän yhdistää sen aina tavalla tai toisella nautintoon ja ikäänkuin romantisoi raiskausta. Kirja käsitteli hyvin paljon seksiä. Rakkaudettomuuden ääni kaikuu kuuluvana joka sivulla, vaikka rakkaudesta puhutaan. No, takakannenkin mukaan kirjassa pääsee esiin nimenomaan ruumiillisesta rakkaudesta nauttiva nainen. Minusta hänen äänensä oli katkera ja kostonhimoinen.

Journal Entry 3 by dotdot at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, August 1, 2022
Toivelistakirjana uudelle lukijalle.

Journal Entry 4 by Nadaduu at Tornio, Lappi / Lappland Finland on Thursday, August 4, 2022
Kiitos kirjasta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.