Skjulte fejl og mangler (in Danish)

by Elsebeth Egholm | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingAnneliswing of Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on 1/25/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneliswing from Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, January 25, 2017
Dicte-serien [1]
339 s.

Journalisten Dicte Svendsen, der net op er blevet skilt og er flyttet til Aarhus, fejrer sin 40-årsfødselsdag med to veninder. Aftenen slutter rat, da selskabet finder liget af e spædbarn. Den efterfølgende efterforskning, som Dicte involveres i, åbner for Dicte og venindernes personlige historier. Almindelige liv, hvor alt fremstår normalt, men hvor fortidens spøgelser efterhånden viser sig.

Skjulte fejl og mangler (2002) er første bog i Elsebeth Egholms ekstremt populære og anmelderroste serie om journalisten Dicte. Bøgerne er blevet filmatiseret af TV2 til den populære tv-serie Dicte , som har Iben Hjejle i hovedrollen. Efterfølgeren til Skjulte fejl og mangler er Selvrisiko (2004).
---

Den dag Dicte Svendsen - journalist, nybagt ejer af en gammel rockerborg og mor til sekstenårige Rose - fylder fyrre, mødes hun med veninderne Ida Marie og Anne ved de udendørs caféborde langs Århus Å. Hensigten er at fejre både fødselsdag, skilsmisse og hus. Men åens mudrede vand gemmer på andet og mere end minder fra den fælles studentertid i Århus.Og selvfølgelig er det Dicte, der først hører lyden. Den krasse lyd af plastic, der skraber mod sten. Det er også hende, er får øje på den blå balje, der ligger og vugger i åkanten. Og det er hende, der svømmer ud og bugserer det lille, døde Mosesbarn ind på land, mens der i det samme går hul på noget i hende selv.Opklaringen af den hjerteskærende mordgåde bliver historien om tre veninder. Om almindelige liv, hvor alt fremstår pænt og normalt, men hvor sprækkerne før eller siden åbenbarer sig. Dem man ikke kan forsikre sig imod."Det er i spændingsfeltet mellem den afdæmpede miljøskildring, det velfungerende plot og den sensible gengivelse af voksen kærlighed, at Egholm med "Skjulte fejl og mangler" glimrer." - Politiken

Journal Entry 2 by wingAnneliswing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, November 12, 2022
Jag började läsa boken förra veckan. Boken är bättre än jag trodde. Fint!

Journal Entry 3 by wingAnneliswing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, November 22, 2022
Det är många personer i boken och alla de har sina problemer. Det är interessant att läsa hur de försöker att få sitt liv i ordning.
Jag viste inte att man har filmat bokserien. Jag hade hört namnet Dicte, men jag har inte sett serien på tv.

Helmet-haaste 6

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.