Kingi karkuteillä

by Eppu Nuotio | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on 1/24/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Sunday, January 24, 2016
Entinen kaupunkilaiskoira Kingi on kotiutunut uuteen rakkaaseen kotisaareensa niin hyvin, että tuntee kaikki saarelaiset, niin koirat kuin ihmisetkin.

Sitten eräänä päivänä Kingin kotitiellä seisoo peuralauma, joka Kingin on luonnollisestikin pakko hätistää tiehensä. Ja niin se tekee jotain sellaista, mitä se ei ole vielä koskaan tehnyt: häipyy ilman lupaa pihamaalta ja juoksee peurojen perässä saaren toiselle puolelle saakka.

Karkumatkallaan Kingi tapaa paljon otuksia, joiden olemassaolosta sillä ei ole ollut aavistustakaan: hajamielisen mäyrän, vihaisen supikoiran ja uhkarohkean kuutin. Kun Kingi sitten lopen uupuneena palaa kotiin, sen hämmästys on suuri, kun kukaan ei ole huomannut sen poissaoloa.

”Jaha”, Kingi ajattelee. ”Täällähän ei ole minua edes kaivattu... Noh, mikäs siinä, jatkan omatoimimatkailua ja siinä sivussa laajennan hieman reviiriäni...”

Iso musta koiraherra Kingi neli- ja kaksijalkaisine ystävineen hurmaa jokaisen! Kingi on jo tuttu kirjoista Koko saaren Kingi ja Kingi kalassa.

Kuvittanut: Katri Kirkkopelto

Otava 2009

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, January 24, 2018
Kirja varattu KakiPe:lle :)

Journal Entry 3 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, October 26, 2018

Released 4 yrs ago (10/27/2018 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Otan kirjan mukaan huomiseen Kiasma-miittiin, sillä sannuli lupautui kuriroimaan kirjoja idän suuntaan. Kingi karkuteillä on siis menossa KakiPe:lle, kun kirja nyt vihdoin viimein löytyi - keittiönkaapista :D En muistanut, että olin remonttien aikaan tunkenut kirjoja sinnekin, kun muualle ei enää mahtunut :P

Kiitokset kuriir(e)ille!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com

Journal Entry 4 by Henu223 at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Monday, June 5, 2023
Kingi ei ole ollut näitä vuosia karkuteillä, vaan täällä kuriirin luona kyläilemässä. Valitettavasti ei saatu KakiPen kanssa aikatauluja sopimaan yhteen missään välissä. Nyt kaksi muuttoa myöhemmin kirja tuli muuttokuormassa (taas) vastaan ja on sen aika lähteä ilahduttamaan uusia lukijoita :)

Released 3 mos ago (6/5/2023 UTC) at K-Citymarket Päiväranta in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja vapautui Päivärannan Citymarketin tiloissa sijaitsevan Musti & Mirri -liikkeen ikkunan edessä olevalle penkille. Ehkäpä joku koirien ystävä nappaa tämän kesälaitumille kirmailleen Kingin matkaansa :)
Lukuiloa löytäjälle!

Journal Entry 6 by wingAnonymousFinderwing at Siilinjärvi, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Tuesday, June 6, 2023
Kivaa kesälukemista.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.