Myrrha

Registered by wingBAMPwing of Linköping, Östergötland Sweden on 7/9/2014
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingBAMPwing from Linköping, Östergötland Sweden on Wednesday, July 9, 2014
Redan som barn tvingades Hannah att lämna sin familj och börja tjäna som piga. Det är ett hårt arbete, och i vindskamrarna där tjänstefolket sover på lusiga britsar kryper temperaturen ner mot köldgrader om vintrarna. Men Hannah klagar aldrig, hon har alltid vetat att hon är menad för något större, att hennes slit har ett högre syfte.
Så träffar hon Athur so ör själva sinnebilden för en Viktoriansk gentleman - han kommer från ett förmöget hem, har juristutbildning och är amatörpoet. Men Arthur har en mörk sida, På sin lediga tid tycker han om att observera arbetarklasskvinnor och han dras till smuts. Tillsammans lever han och Hannah ut fantasier som i dubbelmoralens och klassklyftornas England tillhör det mest förbjudna. Det leder till en livslång och hemlig relation, men den har ett pris. Men åren ställs spelet mellan underkastelse och dominans på sin speta - vem är egentligen slav och vem är egentligen herre?
(Baksidestext)

Journal Entry 2 by wingBAMPwing at Linköping, Östergötland Sweden on Sunday, April 17, 2022
Ingen deckare eller thriller, den är mer en märklig kärlekshistoria men den blev ändå min ”påskkrim”.
Efter att ha läst några sidor tänkte jag överge den, men min vana trogen fortsatte jag och snart var jag fast. Jag var för nyfiken . . hur skulle det gå? Berättelsen väckte så många olika känslor, vrede, äckel, sorg, . . . . . .

Så klingar en god väns ord i mina öron . . . ”Var och en har sin perversitet, vilken är din?”

Released 1 mo ago (12/8/2022 UTC) at Minibiblioteket (Bokskåp) S:t Larsgatan 26 in Linköping, Östergötland Sweden

WILD RELEASE NOTES:

Till dig som hittar boken säger jag: "Tack för att du tog hand om boken. Skriv gärna en kommentar JE (Journal Entry).Du kan vara anonym om du vill eller bli medlem (Join).Det är gratis. Din e-mail lämnas aldrig ut. Du får inte spam. Du hittar många bokintresserade och det finns forum, både skandinaviska och internationella att prata på. Om du undrar över något så skicka gärna ett PM (personal message) till mig, BAMP, och fråga

En skön adventstid och en God Jul tillönskas upphittaren!
Adventskalendern 2022 - Lucka 11

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.