Volg de Stroom

by Patricia Gaffney | Literature & Fiction |
ISBN: 9051085354 Global Overview for this book
Registered by wingYelle1107wing of Goes, Zeeland Netherlands on 8/17/2013
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingYelle1107wing from Goes, Zeeland Netherlands on Saturday, August 17, 2013
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op BookCrossing en de moeite hebt genomen om dit boek te melden! Ik wens je veel leesplezier toe en ben benieuwd wat je met het boek gaat doen: Hou je het zelf, geef je het weg, of laat je het weer ergens achter? Ik hoop dat je dat nog even wilt laten weten, zodat we het boek kunnen blijven volgen. :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Een aangrijpende roman over moeders en dochters - en hoe hun levens veranderen wanneer een van hen onverwacht weduwe wordt.
Kan verdriet een leven lang duren? Dat is de vraag waarmee Carrie worstelt na de plotselinge dood van haar echtgenoot Stephen. Ze rouwt om hem maar evenzeer om het verlies van hun liefde, die verdween lang voordat Stephens hart het opgaf. Nu moet Carrie vechten voor haar bestaan - en voor Ruth, haar rebelse vijftienjarige dochter. Langzaam overwint ze haar depressie en begint een nieuw leven. Dat is niet gemakkelijk met een moeder als Dana in de buurt. Want Dana, pas zeventig geworden, is bemoeizuchtig en dominant. Lang geleden dreef haar afkeuring Carrie ertoe haar jeugdliefde Jess te verlaten. Maar Carrie heeft Jess nooit kunnen vergeten en nu heeft hij opnieuw haar pad gekruist. Ondertussen voert Ruth haar eigen strijd met het volwassen worden. Ze mist haar vader en voelt zich in de steek gelaten door haar moeder. Ruth is woedend en geschokt wanneer ze ontdekt dat Carrie een minnaar heeft.

Volg de stroom is een bruisende roman, dramatisch eb hartverscheurend oprecht, voor vrouwen van alle leeftijden. Over de vreugden en frustraties van het moederschap en hoe het is zelf moeder en dochter te zijn. Maar bovenal hoe het is om vrouw te zijn.

Journal Entry 2 by wingYelle1107wing at Minibieb Lincolnlaan (OBCZ) in Goes, Zeeland Netherlands on Saturday, August 17, 2013

Released 9 yrs ago (8/17/2013 UTC) at Minibieb Lincolnlaan (OBCZ) in Goes, Zeeland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Achtergelaten in de Minibieb. Veel leesplezier! :)

Journal Entry 3 by wingYelle1107wing at Goes, Zeeland Netherlands on Friday, October 3, 2014
Dit boek was een tijd verdwenen, maar stond nu alweer een tijdje in de Minibieb. Ik ga er een andere loslaatplek voor zoeken. :)

Journal Entry 4 by wingYelle1107wing at Monique's Minibieb in Bussum, Noord-Holland Netherlands on Sunday, June 7, 2015

Released 8 yrs ago (6/6/2015 UTC) at Monique's Minibieb in Bussum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Nu in de Minibieb in Bussum gezet. Hopelijk valt het boek in de smaak! :) Veel leesplezier!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.