De vogelkooi

by M. Willett | Women's Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9022540316 Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Alfabetstad, Groningen Netherlands on 12/20/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Alfabetstad, Groningen Netherlands on Tuesday, December 20, 2011
Hallo lieve lezer,

Dit boek heb ik ingeschreven op BookCrossing.com, zodat ik bij kan houden waar het heen gaat, wie het leest, en wat ze er van vonden. Bezoek alsjeblieft www.BookCrossing.com om een berichtje achter te laten, en geef daarna het boek door aan iemand anders die het zal waarderen. We kunnen zo de reis van dit boek volgen, en zien welke vrienden het maakt, voor altijd!

Dank je wel!


Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at - Ergens in de provincie, Groningen Netherlands on Tuesday, December 20, 2011
Beschrijving
In het huis 'de Vogelkooi' wonen Miss Pidgeon en haar twee huurders, de beeldschone flamboyante actrice Angel en haar dochter Lizzie. Felix Hamilton komt er vaak op bezoek, en vindt er de warmte en aandacht die hij bij zijn ziekelijk jaloerse vrouw Marina niet krijgt. De jonge Lizzie is dol op Felix, en hij is voor haar de vaderfiguur die ze zo nodig heeft.

Maar Felix weet dat zijn verantwoordelijkheid bij zijn eigen zoon ligt, en dat hij voor hem moet kiezen. Dus hij vertrekt naar het statige Michaelgarth aan de rand van Exmoor.

Jaren later besluit Lizzie Felix op te gaan zoeken en ze reist naar Michaelgarth. Maar behalve Felix vindt ze daar een familie die veel verdriet heeft gekend, verdriet waarbij zij kan helpen daar overheen te komen.



Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
De ongelukkig gehuwde Felix vindt zijn thuis in 'De vogelkooi', een huis in Bristol, waar zijn minnares met haar dochtertje woont, maar toch kan hij niet breken met zijn jaloerse echtgenote. De achterflap vergelijkt de schrijfster met Maeve Binchy en Rosamunde Pilcher. Het is zeker een 'feel good'-roman, maar de karakters zijn meer zwart-wit en clichematig, de dialogen geforceerder. Toch een aardige ontspanningsroman. Marcia Willett woont in Devon en begon op haar 50e jaar te schrijven; sindsdien publiceerde ze al bijna 20 boeken. Normale druk.

(Biblion recensie, Alice Grob)

Released 1 yr ago (3/27/2021 UTC) at Buurtbieb Buiten Gewoon, Savornin Lohmanlaan 71 in Groningen, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Het loopt lekker door bij mijn buurt bieb. Er worden mooie boeken gedoneerd, en er wordt ook vaak iets meegenomen, hartstikke leuk! Dit boek is nieuw in de 'collectie'!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.